iğne oyası örnekleri, Arkadaslar grafikler ile iğne oyası örneklerini burada yayinlarsak nasil olur
iğne oyası yemeni örnekleri iğne oyası yazma örnekleri Yazma Kenari Ornekleri ve Igne Oyasi Modelleri Çok güzel ev hanımları görmüşünüzdür inanın onlar kendilerine bakma gib bir lüxleride yok yok bulaşık yok çamaşır ayrıca bunlara birde dantel oya elişi İğne Oyasıyapmak gelince tabiki kendilerine bakacak vakitleri kalmıyor. Ama Güzellik denince gerçekten çok hamarak olan ablalarımız göz nuru elisi namaz örtüsü, oya, yazma tülbent kenarı yapımında tam bir usta ve maharetlidirler. Namaz kılarken taktığımız tülbent oyası, yazma modellerinin yanında yazma kenarı, yazma kenarı oyası ile renkli ve rengareng Yazma kenar örnekleri ve tülbent oyası ile iğne oyası yemeni örneğini bulursanız gerçekten tesettür olarak sizlere çok yakışacaktır. Çünkü iğne oyası modelleri bayanların güzelliklerine güzellik katmaktadır. iğne oyası örnekleri, İğne oyası örnekleri, iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri, İğne oyası örnekleri, iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri, İğne oyası örnekleri, iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri, İğne oyası örnekleri, iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri Kenar dantel örnekleri Havlu kenarı modelleri Şemalı bir dantel modeli Kenar dantelleri modelleri Havlu kenarı modeli 4 Düğmelerle yapılmış örtü model yeni) Boncuk işlemeli havlu kenarı Dantel örtü modeli Boncuk oya kenarı Motifli perde modeli Açma kapakları ile yapılmış dantel örtü Dantel motifleri Şemaları ile birlikte havlu kenarları Çeyizleriniz için havlu kenarlar şemalı) Dantel masa örtüsü (yeni) iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri 2011 iğne oyası iğne oyası iğne oyası modelleri iğne oyası örnekleri iğne oyası örnekleri iğne oyası yemeni örnekleri
iğne oyası havlu kenarı
yemeni oyası örnekleri
iğne oya örnekleri
elişi iğne oyası
kenar iğne oyası
kurdela iğne oyası
iğne oya modelleri
09.02.2011 20:23:14 tarihinde yazmış. fotograf forum, fotograf tartisma, fotograf bilgi, fotografcilik, fotoğraf paylaşım sitesi
iğne oyası nasıl yapılır iğne oyası modelleri 1. İğneyi kumaşa normal bir şekilde geçirin.
2. İğneyi ilk battığınız yerin biraz ilerisinden aynı şekilde tekrar kumaşa batırın. Fakat ilk battığınız yerden çıkan ip iğnenin üzerinde olacak.
3. İğnenin delik kısmından ipi tutup, iğnenin altından dolayın.
4. İpi kendinize doğru yatırın.
5. Yavaşça iğneyi çekin.
6. İyice çekip düğümleyin.
7. Yine aynı mesafe uzaklıkta bir batış daha yapın ve aynı düğüm işlemini tekrarlayın.
8. Bombeler yaparak devam edin.
9. Üst sıraya geçerken kumaşın arka yüzünü çevirin. Bombesiz bir dönüş düğümü atın. Dönüşleri hep bu şekilde yapın.
10. İkinci sırada iğneyi alttaki sıranın bombelerinin ortasına batın. Yine bombeli düğüm yaparak devam edin.
11. Pramitimiz bitmiştir. Üzerine aynı işlemi ( bombeli düğüm ) yaparak simli yada renkli iple çevreleyebilirsiniz. İğne oyasında genel teknik bu düğüm olayıdır.
12. Bombeleri uzunlu kısalı bırakarak modeller değişir.
Bombeleri (belki de iğne oyasında böyle bir tabir yok ama ancak böyle ifade edebildim) biraz abartılı yaptım anlaşılsın diye. Boyutunu siz ayarlayabilirsiniz. iğne oyası nasıl yapılır iğne oyası modelleri
oyasının yapılışını merak eden arkadaşlar alttaki videoyu izleyebilir. Yapılan örnek gerçekten çok güzel. Videodaki bayan (sanırım İtalyan) metrelerce yapmış, belli ki her babayiğidin harcı olan birşey değil. İğneyle kuyu kazmak herhalde bu demek olsa gerek. Bu örnekten bir pike takımı müthiş olur diye düşünüyorum. İğne oyasının yapımı ile ilgili fotoğrafların yeraldığı sitedeki diğer yazı: iğne oyası teknikleri. Ve sitede bulabileceğiniz iğne oyası örnekleri.
harika bir işçilik tek kelimeyle bayıldım iğne oyasına herzaman bir ilgim vardı fakat bu vidyodan sonra ilgim daha da arttı ama öğreticek kimse olmadığı için yapamıyordum fakat bu videodan sonra izledikçe ve tekrarladıkça eminim bende bişiler başarabilirim ve bunu yapmak isterim en azından kızımın çeyizinde değişik bir model olması açısından SAYGILARIMI SUNUYORUM VE SAĞLIK DİLİYORUM
bu videoyu çok begendim bende aslında igne oyası yapıyorum ama benimkisi çok farklı birde ben yazma üzerine yapıyorum bu videolar oldukça herkesin igne oyasına ilgisinin artacagını düşünüyorum igne oyası çok güzel çok seviyorum yaparken zevk alarak yapıyorum
Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.